Честито на всички Българи!

Честито на всички Българи, че България не си намери майка!

Честито и за референдума и за резултатите от него!

Идва вятъра на промяната. Или поне едно изключително успешно управление е на път да си отиде от политическата сцена. След като ругаеше предшествениците си за заем, който са щели да връщат внуците ни дойде и изтегли съвсем тихомълком 24 пъти по-голям заем и най-важното не успя да обясни за какво. Ходете да си почивате и да харчите пари. И да не ни излагате повече с нелепи изказвания.

Заемът ще мине, заемът ще мине…

Благодарим Ви за магистралата до морето, която май вече е за ремонт. Благодарим Ви и за северната тангента, която беше открита отдавна, но още не е завършена. Да не забравяме особено много Ви благодарим за новите цени на билетите за градски транспорт. Изобщо благодарим Ви за инфраструктурно ориентираното ви управление. Начело с краля-слънце, бащата на народа, човека от народа.

Не успяхте да оправдаете управлението си, чрез вота на избирателите. За съжаление задължителното гласуване удари шамар по колосалното ви его.

Вярвам, че е дошло времето някой с малко повече патриотизъм да поеме управлението на България. И дано гласуването за личности да подобри качеството на управляващите.

Стига вече червената върхушка, която издига, който си поиска и излиза в какви ли не цветове е продавала страната ни, ресурсите ни и народа ни. Побързайте да си изпълните поне едно от обещанията. Най-важното! Иначе ще трябва хората да ви помагат.

Сбогом!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.