За Елена Поптодорова и атлантическите ни “братя”

Интересно с кой всъщност сме по-близки? След разпадането на соц-лагера се оказва, че всъщност обслужваме САЩ. Влизаме в НАТО начело с човека с Trabant-а в момента в който се разпада соц-лагера. Първа писта.

Въпросната Елена Поптодорова започва работа през 1975г на 19г(!) в МВнР, като освен това е и преводач на “Тато”. Учи и работи, учи и работи. Пример за подражание! След това от 1990г 11 години неизменно е народен представител в парламента в редиците на Bulgarian Socialist Party, като същевременно е основател на Атлантическия клуб в България.

Оттам насетне през 2002 отпрашва по работа за САЩ по времето, когато в България се завръща “Симеон дъ грейтест” оглавяващ НДСВ. В края на чието управление през 2004г се разпродават всички по-съществени отрасли в държавата ни, като енергетика и телекомуникации – в това число БТК на американската Viva Ventures Holding и повечето от електроразпределителните дружества на фирми като CEZ и EVN. А народа верва, че цару е дошъл за горите си! СМЕХ! Не че не си ги е взел ама покрай тях и доста продажби е отметнал. Какво е една държава без енергетика и телекомуникации? Еми и пътища ама за тях по-натам. Както се казва “Трай бабо за хубост!”.

Следва и бившия супер успешен финансов министър г-н Дянков, който след не особено убедителната победа на ГЕРБ се изнесе обратно в САЩ. Г-н Дянков – уважван кадър от Световната банка, която всъщност е американска, явно си свърши добре работата и си замина необезпокояван да продължи кариерата си.

Да не забравяме, че “Главния секретар на МВР главния секретар на МВР главния секретар на МВР главния секретар на МВР главния секретар на МВР главния секретар на МВР x 3468” пък е бил лична охрана на Бай Тошо. Лицето на ГЕРБ, което ожесточено плюе БСП – смях! Кой нормален човек ще повярва в подобна идеология, като се има предвид миналото на “Главния …” и връзките му с групировките. Тоя народ наистина е много прост. Ама много.

Йоца, на тебе разчитаме, братко, да ни спасиш.

Излиза някой и казва вервайте ми и народа верва и се надява да получи от умрел писмо. Същия този човек яростно плю БСП за заем, който са щели да изплащат внуци, правнуци и т.н. и след това партията на народа тихомълком изтегли многократно по-голям заем, но интересното е, че не се комнетира защо и от кого. Само успокоителните слова “Заемът ще мине, заемът ще мине”.

И какво се получи? Модерната форма на заробване на държави. И кои са новите ни собственици? Атлантида, честито!

Питам се какво ли общо има България с наградата от US Secret Service на г-жа Поптодорва за “всеотдайнна привързаност към принципите на закона”? Звучи яко ама жалко, че няма нищо общо с нашата конституция…

А сега ни пробутват сълзливи изфабрикувани истории за кремчета и гримчета. Колко драматично. Ако не са кремчета ще е я някоя тенис топка по премиера, я някоя друга новина от изключителна важност за народа.

Хора мислете като гледате новини! НЕ, Хора мислете! Просто мислете и не бъдете дебилни!

P&L

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.